loader

2021-2022 Öğretim Yılı Burs Başvuruları için Yöneticinin Mesajı

Burdurlular ve Burdur’a Gönül Verenler Platformu’nu kurarken, önceliğim Burdur’u, Burdurluları, gelenek-göreneklerini, alışkanlıklarını ve Burdur için çalışanları tanıtmak, elimizden geldiğince onları onore etmekti. Ancak zaman içinde Burdurlu öğrencilerimize imkan sağlamak, küçükte olsa yan burslar vermek önceliğimiz haline geldi.
2010 yılında Burdurlular ve Burdur’a Gönül Verenler kurulduğundan bu yana iki yüze yakın burs verdik. 2019-2020 yıllarında bu illet hastalık ve salgın olmasa iki yüz bursu çoktan aşmış olacaktık.
Şimdi yeniden burslarımıza hız kazandırıyoruz, bursun yanında kırtasiye, kitap, barınma ve yiyecek yardımlarımız da hızlanacak.
Sizlerin de bildiği gibi pandemi süreci ve sonrasında ekonomik daralma bütün aileleri etkiledi, burs başvurularında artış oldu.
Sizlerden beklediğimiz platformumuzun yüklendiği bu sorumluluğu elinizden geldiğince desteklemeniz, elinizi taşın altına sokmanız değil ama az da olsa itelemeniz.
Bizim diğer dernek, vakıf ve burs sağlayan organizasyonlardan farkımız, öğrenci ile direk sizin iletişime geçip, bursları direk hesaplarına yatırmanız ya da eksiklerini gidermeniz. Yani hiçbir şekilde dernek, vakıf, organizasyonların  giderleri için para ödemiyorsunuz.
Eğer böyle bir amaca hizmet etmek, öğrencilerimizin kahramanı olmak isterseniz, hiç tereddüt etmeden beni arayabilir, iletisim@burdurlular.org adresine mesaj yollayabilirsiniz.
Saygılarımla. 
 
Ruhi Başhelvacı

ruhi.bashelvaci@rbgroup.com.tr
0 533 778 4040
0 312 495 9595